Gazellos er en danskejet web-shop, der er grundlagt af to voksne piger, som brænder for de sidste nye tendenser indenfor fashion og mode.

Vi er meget forskellige med hensyn til tøjsmag og stilarter. Derfor er vores kollektioner også et bredt spektra af tøj, der passer til en hver lejlighed, smag og stil. Vi går efter god kvalitet med en lækker pasform af behagelige materialer, så tøjet sidder og falder pænt på enhver figur.

Vi betræber os på altid at være up to date og indkøber derfor vores kollektioner direkte fra i Italien, London og Paris.

Vores udvalg er holdt i en trendy og enkel stil med lækre detaljer, som kan mixes på utallige måder med det tøj, du i forvejen har i skabet, og det passer derfor nemt til din helt egen personlige stil. 

Desuden  deltager vi også i modemesser forskellige steder, og vi er derfor altid først med de sidste nye trends og styles til dig!

Når du shopper hos os, garanterer vi dig en hurtig ekspedition og højeste service, og du er til enhver tid velkommen til at kontakte os, så vil vi med glæde guide dig.

 

                                                                        Velkommen til Gazellos..! 

 

                                                                                                                                                         Sidsel og Ane